Categories

Strategi Newbie ebay Menghasilkan RM21,584.15 Sebulan Hanya di ebay! (Kajian Kes No.2)

/, Kajian Kes/Strategi Newbie ebay Menghasilkan RM21,584.15 Sebulan Hanya di ebay! (Kajian Kes No.2)

Strategi Newbie ebay Menghasilkan RM21,584.15 Sebulan Hanya di ebay! (Kajian Kes No.2)

Assalamualaikum & hai semua 😀

Saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi X ini berjaya menghasilkan USD4830.50 sebulan atau bersamaan dengan RM21,584.15!

 

rahsianya ialah multiple akaun + produk hot!

 

ini namanya ” don’t put all the eggs in one basket”

jika akaun baru, polisi  ebay tidak membenarkan new seller menjual dalam kuantiti banyak untuk mengelakkan isu scammer. so untuk menghasilkan jualan 4 angka USD, anda perlu bermain multiple akaun untuk menghasilkan jualan yg banyak. ianya juga bagus untuk akaun paypal anda yang tak terkejut dengan transaksi jumlah duit masuk yang banyak

ok mari kita tengok analisis akaun ini

akaun masih sangat-sangat baru. tak caya? saya cakap berdasarkan fakta dan kajian yang terperinci. dengan bantuan terapeak. akhirnya saya berjaya membongkar rahsia newbie

1-encodco2-dacryko3-goofille4-gunildn5-celeseca6-nottaru7-garretry8-fordiard9-morrille10-miraiste

nampak tak tarikh daftar akaun semuanya masih baru? Daftar bulan Ogos 2016 sehingga Okt 2016 semuanya.

 

so ni bukti bahawa newbie ebay masih lagi boleh menghasilkan income 5 angka walaupun polisi ebay tak bagi kita menjual dalam kuantiti yang banyak

 

anda boleh tengok histogram di bawah ni menunjukkan setiap lag mewakili 1 akaun ebay, total keseluruhan sales seller ini kalau kita ambil untung bersih 40% jer dari sales dia maknanya

 

40% x $4830.50 x RM4.47 = RM8636.94. Besar tuh gaji part time jer.. kalah gaji PhD beb!!!

data

so..kesimpulannya, tujuan artikel ini untuk bantu buka mata anda macam mana nak survive di ebay.. kalau orang lain boleh buat, maknanya anda pun boleh buat… jangan banyak bagi alasan. jangan tunggu sampai dah terdesak perlukan duit baru anda nak mulakan bisnes. waktu anda tak perlukan duitlah anda bina skill and knowledge buat duit kat ebay ni..

keduanya, kalau anda ada modal, jangan kedekut dan berkira nak laburkan pada majlis ilmu dan bahan-bahan ilmiah.. semua pelaburan anda pada knowledge takkan merugikan anda. malah akan datang memang ilmulah yang akan bantu anda… biar kita miskin harta, tapi tak miskin budi bahasa dan ilmu yang bermanfaat…


Ditulis oleh (Tuan Guru Ebay Saya), Zul Arrifin.

Panduan Lengkap Berniaga Di Ebay – Ebook Ebay Intelligence.

Nampak tak potensi bisnes di ebay ini?
Berniaga di ebay sangat mudah. Anda boleh mula dengan modal yang kecil serendah RM10 tetapi, boleh untung berlipat kali ganda.
Kenapa berniaga di ebay sangat mudah? Sebab anda:
  • Tak perlu pening kepada nak jual apa sebab ebay dah bagi petunjuk.
  • Tak perlu fikir menulis ayat jualan atau copywriting sebab anda boleh salin dari pembekal
  • Tak perlu keluarkan kos iklan seperti facebook ads sebab ebay akan paparkan produk anda terus kepada pembeli yang berminat
  • Tak perlu layan kerena customer di whatsapp sebab customer akan terus beli tanpa banyak soal
  • Tak perlu pandai Tarik trafik sebab ebay ada 165 juta customer yang mencari bermacam-macam barang. Anda hanya perlu tahu barang apa yang laku dan Tuan Zul akan tunjukkan macam mana nak cari produk yang laku keras.

Jika anda berminat nak dapatkan Ebook Panduan Ebay Intelligence, Ada 3 pakej yang anda boleh pilih:

1. Pakej A

  • eBook Panduan ebay intelligence sahaja

2. Pakej B (Recommended!)

  • eBook Panduan ebay intelligence
  • Adobe Photoshop Portable
  • Document Template Follow up customer
  • Tools kit ebay
  • Document template avatar multiple account
  • 400 niche berpotensi di ebay
  • Template keyword ebay feedback (Microsoft word)
  • Ultimate guide for dropshipping
  • 50 ways to make your first sale
  • group support di FB

3. Pakej C (Seminar)

  • Bengkel Ebay Intelligence 2017 di Selangor dan Johor
  • eBook Panduan ebay intelligence
  • Adobe Photoshop Portable
  • Document Template Follow up customer
  • Tools kit ebay
  • Document template avatar multiple account
  • 400 niche berpotensi di ebay
  • Template keyword ebay feedback (Microsoft word)
  • Ultimate guide for dropshipping
  • 50 ways to make your first sale
  • group support di FB
Saya berminat! Macam mana saya nak dapatkan Ebook Panduan Ebay Intelligence ini?
 Boleh dapatkan di sini,

Testimoni Penmbeli Ebook Panduan Ebay Intelligence

Share dengan rakan andaShare on Facebook
By | 2017-06-15T22:13:13+00:00 January 11th, 2017|Ebay, Kajian Kes|0 Comments

Leave a Reply