Categories

Monthly Archives: August 2017

//August

Ini Cara Mudah Cari Produk Laku Jual eBay

Belajar bisnes ebay secara santai tapi menyengat   Merujuk post saya sebelum ini di Part 15 : Perkara asas belajar bisnes ebay, setelah anda mempunyai akaun ebay  dan paypal, anda perlu menguasai 4 ilmu iaitu: Kaedah membuat Kajian Produk Mencari Sumber Supplier yg murah Membuat Iklan di ebay Proses Order saya terangkan serba ringkas untuk anda dapat mudah [...]

By | 2017-08-30T01:45:57+00:00 August 30th, 2017|Ebay|0 Comments

173 Unit Jual Tudung Di Ebay Sales RM14,191.47

Hai semua, ok seperti yang saya dah janjikan, like cecah 200, saya share dan dedahkan niche ni.   nampaknya dah lebih 300++ like. thank you geng sebab support. 😉   ok, anda mungkin selalu pikir ape nak jual kat ebay ni. barang apelah nak jual ni…   sebenarnya tak kira apa barang pun yang [...]

By | 2017-08-24T00:39:49+00:00 August 24th, 2017|Ebay|0 Comments

7 Jenis Makanan Malaysia Yang Anda Tak Sangka Boleh Jual Di eBay!

Artikel ini ditulis oleh Zul Ariffin Maarof, penulis ebook Panduan Bisnes Ebay   Assalamualaikum Hai geng saya nak share kali ni barang-barang / makanan yang mungkin anda tak jangka di ebay boleh dijual!   bukan 1 bukan dua.. tapi ada yang sampai dah beratus-ratus unit! apa barang tu? saya selalu di tanya oleh ramai orang [...]

By | 2017-08-13T23:48:49+00:00 August 13th, 2017|Ebay|0 Comments

Jual Tudung Di Ebay 7 Bulan 25 Hari Sales RM14,191.47 Dan 173 Unit

Hai semua, ok seperti yang saya dah janjikan, like cecah 200, saya share dan dedahkan niche ni.   nampaknya dah lebih 300++ like. thank you geng sebab support. 😉   ok, anda mungkin selalu pikir ape nak jual kat ebay ni. barang apelah nak jual ni…   sebenarnya tak kira apa barang pun yang [...]

By | 2017-08-08T21:10:48+00:00 August 8th, 2017|Ebay|0 Comments

7 Jenis Barang yang Terjual di ebay Setiap 10 Saat

Salam hormat, apa kabar? terima kasih kerana sudi follow artikel-artikel saya.. Insha Allah saya akan terus berkongsi di blog www.mamabaryani.com tentang potensi perniagaan di ebay. saya tahu, ada mata-mata yang kurang senang apabila saya berkongsi bisnes ebay ini terutamanya barang apa yang dijual. di mana saya kongsi secara terbuka. kerana ini akan menambah pesaing [...]

By | 2017-08-06T00:53:45+00:00 August 6th, 2017|Ebay|0 Comments